Sport i en coronatid

Vi kan ikke komme udenom at tale om coronaudfordringen, der er i Danmark for tiden.

Heldigvis har vi godt styr på situationen her i hallen. Vi laver løbende nye tiltag, der skal mindske smittefarer og forhåbentlig øger servicen. Vi kalder konceptet “Træn trygt” i Hafnia. Vi gør alt, hvad der overhovedet er muligt for at sikre tydelig afmærkning og god rengøring.

Nye forældrezoner i hallen

Senest har vi indført nye “forældre-vente-zoner” i forhallen. Det har vi gjort, så du som forældre kan slappe af og vente, mens dit barn træner i god med gode afstand til andre. Disse zoner er tydeligt afmærkede i forhallen og er dedikeret til ventende forældre.

Det er dejligt at mærke, at der er så stor opbakning og forståelse for, at tingene i hallen er lidt anderledes end normalt.

Men lad os alle fortsætte de gode vaner og gøre vores bedste til at opretholde de retningslinjer, som udstukket fra sundhedsmyndighederne.