Sportspodcasts til juleferien

De bedste jule-sports-podcasts

Vi elsker at blive klogere på sport og sportshistorie. Derfor har vi samlet 3 gode og interessante podcast om sport, som vi kan anbefale. Lyt til dem, hvis du har brug for lidt adspredelse eller afslapning her i december.

Sportswars: Denne podcast tager fat i nogle af de mest episke rivaliseringer i amerikansk sportshistorie på en underholdende måde. Lyt til bl.a. til rivaliseringen mellem Kobe og Shaq, Jordan og Isiah Thomas, Brett Favre og Aaron Rodgers og mange flere. Podcasten er på letforståeligt engelsk. https://podcasts.apple.com/dk/podcast/sports-wars/id1458930048?l=da

Sport og perspektiv: Idrættens Analyseinstitut udgiver denne podcast sammen med Mediano. Podcasten sætter fokus på en række interessante danske sportspolitiske problemstillinger som fx. kvindefodboldens uforløste potentiale, om Tourens start i Danmark er pengene værd og mange andre spædende emner. Podcasten er på dansk. https://podcasts.apple.com/dk/podcast/mediano-sport-perspektiv/id1510334715?l=da

Sport in Cold War History: En redaktionens absolutte favoritter, men også en af de mere nørdede af slagsen. Sportshistorien fra 1950-1990 er i høj grad præget af en heftig rivalisering mellem Øst – og Vestblokken. Særligt, når det handler om de olympiske lege. Denne podcast stiller bl.a. skarpt på dopinglokomotivet i DDR, USA’s overraskende sejr i finalen i ishockey i Lake Placid 1980 over Sovjetunionen og mange andre sportsanekdoter fra den Kolde Krig. Podcasten er på engelsk https://podcasts.apple.com/dk/podcast/history-and-public-policy-program/id1046529695?l=da

God lyttelyst!