#EmIHafnia21

Jo jo – den skulle efterhånden være god nok. Der bliver spillet EM i fodbold til sommer bl.a. i København. Vanen tro – fristes man til at sige – planlægger vi at hylde fodbolden på behørig vis med en stort anlagt fodboldfest.

Lige i 2018, hvor vi holdt VM i Hafnia følger vi til sommer op med en endnu bedre fest end sidst. Mange ting mangler endnu at falde på bl.a., hvor mange mennesker vi må være samlet og hvilke restriktioner, der følger med arrangementet. Men flere ting er (nogenlunde) sikre:

  1. Storskærmsvisning ✔️
  2. Aktivitetszone for børn ✔️
  3. Masser af fede konkurrencer ✔️
  4. Virksomhedsturneringer ✔️
  5. Klubaftener ✔️

Vi er allerede i fuld gang med planlægningen og venter selvfølgelig i spænding på, hvor mange mange mennesker, vi får lov til at lukke ind. Der vil blive meldt flere informationer ud, så snart vi ved mere. Så følg løbende med på vores Facebookside.