Nu lysner det efterhånden…

For næsten 5 måneder siden (nærmere bestemt d. 9/12-2020) lukkede vi hallen ned igen som led i myndighedernes restriktioner. I den mellemliggende periode har vi kun kunnet holde åbent for for meget få professionelle og elite-udøvere, der fortsat har måtte træne i hallen. Det har været en lang og stille vinter.

Men nu lysner det heldigvis! Fra og med på mandag d. 6/4 åbner vi nu langsomt mere og mere op i takt med at restriktioner lempes. For den brede offentlighed betyder det foreløbigt to ting.

  1. Hafnia-Gym åbner op for udetræning for medlemmer. Det betyder, at man som medlem af Hafnia-Gym fra på mandag igen har mulighed for at styrketræne. Træningen foregår ved de udendørs beachbaner på hallens sydvendte facqde (ud mod fodboldbanerne). Men da vi kun må være 12 personer i området i timen, betyder det, at man er nødt til at booke en tid, hvis man vil træne. Hvis du ikke allerede har modtaget en besked fra Alexander, er du meget velkommen til at kontakte ham på alexander@hafnia-hallen.dk for at høre nærmere om regler og retningslinjer for styrketræning i den kommende periode.
  2. Udendørsbeachvolleybanerne er nu åbne, så man kan booke dem, når vejret forhåbentlig snart bliver bedre. Banerne kan booke via bookbyen.dk

Vi håber naturligvis, at vi snarest muligt for lov til at åbne hallen endnu mere op, men vi er desværre nok nødt til at væbne os med tålmodighed lidt endnu. Fra d. 21/4 regner vi med igen at kunne åbne dørene for børne- og ungetræning.