Fodbold Event

  • Fodbold

Fodbold i Hafnia-Hallen

I Hafnia-Hallen har fodbold en stor plads og det betyder at vi både arrangerer en række turneringer, foredrag, kampvisninger og meget mere. Men vi har også en stor erfaring med at skræddersy din og eller virksomhedens fodboldturnering.

I Hafnia-Hallen kan du enten spille 3v3, 4v4, 5v5, 6v6, 7v7 eller 8v8 på kunstgræs. Alt foregår indendørs enten på vores store kunstgræsbane eller på vores 4 minibaner som er vores mindre fodboldbane med bander.

I et samarbejde mellem Hafnia-Hallen og dig laver vi et skræddersyet turneringsprogram, vi sørger for dommere, opdaterer de aktuelle live-stillinger og sørger for at det hele glider. Udover at vi har styr på det sportslige setup, sørger vi også for at det alt rundt om med forplejning, medaljer og pokal, musik og lounge til tilskuerne fungerer. Det eneste I skal gøre er at hygge dig.

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe, for at høre nærmere. Jeg giver gerne en kop kaffe og en rundvisning i hallen.

Magnus Rostgaard Jakobsen

Fodbold- & eventkoordinator
Tlf: (+45) 52 11 33 91 magnus@hafnia-hallen.dk

Ønsker du at høre om Hafnia-Hallens fodbold events, eller har du spørgsmål?

Så er du velkommen til at kontakte os

Hvad siger vores kunder?

Overskrift
5/5

Det siger Jens Jensen om os:

“Anderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia dese.”

Overskrift
5/5

Det siger Hans Hansen om os:

”Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna”