VM 22 – FAQ

VM FAQ

Vi viser alle Danmarks kampene på storskærm inde på vores kunstgræsbane. Alle de øvrige kampe vises i vores VM-Lounge hver dag under VM22. Se kampprogram her.

Dørene til kampen åbner cirka 2 timer før kampstart.

Få din billet ved at følge linket her.

Det er GRATIS at deltage til #VMiHafnia. Man skal dog registrere sig for at anskaffe sig en adgangsbillet til Danmarks kampe. Adgangsbilletten betyder IKKE, at du er garanteret en plads, men at du har adgang til vores storskærmsarrangement. Find din billet her.

Børn under 12 år behøver ikke billet, når de er i følge med en voksen.

Ja – både før, under og efter Danmarks kampe vil der være aktiviteter for alle. Du kan købe din landsholdtrøje i Sportmastershoppen, teste din fodboldviden i en quiz, sparke overlægger og vinde fede præmier. Du kan også skråle med på de gode, gamle fodboldslagsange, når vores DJ spiller op til kamp eller nyde den obligatoriske stadionplatte.

Ja, det er muligt at købe mad til #VMiHafnia. Der vil være madboder med bl.a. pølser og brød, flæskestegssandwich, kebab og chili con carne.

Nej, det er ikke tillad at medbringe egen mad og drikkevarer til #VMiHafnia, men der vil være muligt at købe øl, sodavand, shots samt vil der være madboder. Se noget af vores udvalg her.

Det er tilladt at ryge på udvalgte rygezoner uden for hallen.

Hafnia-Hallen ligger på Julius Andersen Vej 6, 2450 København. Du kan finde adressen på Google her.

Transportmuligheder:

  • Gåafstand til Ny Ellebjerg station (ca. 10 min.)
  • Cykelafstand til Indre By (ca. 20 min. til Rådhuspladsen)
  • Køreafstand til Holbækmotorvejen (ca. 10 min.)

Ja, det er gratis at parkere i Valby Idrætspark, hvor Hafnia-Hallen ligger. Vi anbefaler dog, at I hopper på cyklen eller tager den ca. 10 minutters gang fra Ny Ellebjerg Station.