Beachvolley

Hafnia-Hallen er stedet, hvor sportsfolk træner – både eliten og bredde. Derfor gør vi os meget umage med at sætte os ind i alles behov både før, under og efter deres træning.

Efter et noget anderledes forår, hvor verden nærmest er blevet vendt på hovedet, er vi nu næsten tilbage i fuld vigør. Jeg har en den grad glædet mig til noget, der minder om en normal hverdag igen.

Det samme kan jeg høre, gør sig gældende for vores mange elitesportsfolk. Vi har fokus på, at alle vores gæster nyder komme i hallen – også elitegruppen. De er nogle af vores vigtigste gæster, forbi de i høj grad inspirerer os andre.

Hurtig åbning af udendørs-Gym

Derfor åbnede vi også et udendørs Gym lige så snart, vi havde mulighed for det. Det gjorde vi, så mange af udøverne hurtigst muligt igen skulle have mulighed for at kunne fortsætte deres træning forsvarligt – også under Corona nedlukningen.

Vi bruger tid på at samle viden om sportsfolkene. Nogle af de sportsfolk har vi lavet en hyldest til med nogle videoportrætter, hvor de selv får mulighed for at fortælle mere om deres træning, motivation og karriere.

Indtil videre er det blevet til 2 interviews, hvor vi stiller skarpt på deres træning og motivation i praksis. Der kommer flere hen over efteråret.

En hyldest…

Videoportrætterne skal ses som en hyldest til de atleter, som dedikerer hverdagen til deres sport og arbejder seriøst med at nå til toppen. Nogle gange på trods, da de sjældent har en økonomisk frihed at tilrettelægge hverdagen rundt om en sportskarriere.

Det er fantastisk, at vi har denne gruppe atleter her i hallen. De skubber konstant til status quo og søger nye løsninger for at blive bedre. Og de tvinger os til at gøre det samme. Jeg kan mærke, at de er stor inspiration for de andre sportsfolk i hallen, og det er i særdeleshed inspirerende for os, der arbejder i hallen. Vi mærker dedikationen, og vi mærker også, at vi kan gøre en forskel i forhold til at levere optimale rammer for træning.

Inspirationen kommer fra de bedste.

Vi kommer i den kommende tid til at stille mere skarpt på elitesportsfolk og deres træning. Det gør vi for at skabe inspiration og motivation til os alle, fra folk, som virkelig evner at bide tænderne sammen og arbejde mod deres mål. Jeg mener i høj grad, at alle kan blive inspireret af disse dygtige sportsfolk. Og heppe en ekstra gang hjemme i sofaen, næste gang vi ser dem på tv.

Jeg har en klar ambition om, at vi skal være en idrætshal, der er attraktiv for mange forskellige typer af sportsfolk. Det lykkes vi heldigvis med langt hen ad vejen.

/Jan