Større events

Hafnia-Hallen som venue

Vi afholder konferencer, julefrokoster, teambuilding-arrangementer, firmafester, seminarer, sportsbegivenheder og meget mere. Hafnia-Hallen har med sine 10.000 kvadratmeter et utal af muligheder for at finde den løsning der passer dig. Ring eller skriv til os og få et uforpligtende tilbud på dit event. 

Showcases

Produktlancering

Lancering af en ny fodboldstøvler. Det var muligt for alle at prøve den nye støvle på, teste sin teknik, styrke, hurtigt og meget mere. Hele kunstgræsbanen blev for en dag omdannet til et avanceret prøverum for alle nysgerrige sjæle.

Sommerfest for 120 gæster

Efter et godt arbejdsår afholdte Fugmann her et arrangement for deres ansatte og deres familier. Dagen var sammensat af en fodboldturnering og en turnering i beachvolley.

Festen peakede til sidst med helstegt pattegris på grillen og fest på terrassen.

Teambuildingdag

Virksomhedens 800 ansatte blev på dagen opdelt og udfordret på deres samarbejds- og kommunikationsevner. Hele huset blev taget i brug med kunstgræsbanen som det faste udgangspunkt.

VM 2022

Til VM i fodbold viser vi alle landsholdskampene på storskærm inde på vores kunstgrænsbane. Til EM 2020 og med plads til 1000 gæster viste vi alle kampe fra sommerens slutrunde i fodbold. Højdepunkterne var selvfølgelig Danmarks kampe og de fester der fulgte med landsholdets succes. Kom og gentag succesen!

_DSC1703
GHI

International fodboldturnering

Virksomheden Groundhandling International med ansatte på tværs af hele Europa afholdte, i forbindelse med deres årlige konference, en fodboldturnering for deres sportsglade medarbejdere. Turneringen havde alt hvad sådan en skal have; blod, sved, tårer, godt kammeratskab og en KÆMPE pokal til vinderholde

FC Sunshine & El Cambio Academy

FC Sunshine brugte efteråret 2021 på at indsamle penge det dansk ledede El Cambio Academy i Uganda. Akademiet uddanner unge lokale drenge og piger i fodbold og faglige kundskaber. 

En fodboldturnering i Hafnia-Hallen var en del af projektet. Som donor købte man en plads i den prestigefyldte turnering. Overskuddet gik ubeskåret til projektet og børnene i Uganda.


Vores event team

Eventmappe

Vil du vide mere om hallen, og mulighederne for lige netop din virksomhed? Så læs vores eventmappe.