Minibaner

  • Hafnia-Minibaner

Små fodboldbaner med bander

Hvis du kan lide fodbold, hvor der er højt tempo, og bolden hele tiden ruller? – Så skal du leje en af vores minifodboldbaner med bander – vi kalder dem Hafnia-Minibaner. Hafnia-Hallen har 4 mini fodboldbaner i Valby og er elsket af alle
fodboldspillere. Her kan du få øvet dine tekniske færdigheder – eller blot slippe for at skulle løbe alt for lange ture frem og tilbage.

Priser

4v4 Minibane
fra
DKK 300-400
  • Banen i 1 time
  • Mulighed for leje af udstyr
  • Faciliteter af højeste kvalitet

Specifikationer

3-mands eller 4-mands fodboldbaner

Vores i alt fire minifodboldbaner måler alle 10 x 20 m og er udstyret med bander, kunstgræs og 3 mands mål. Banerne F1 og F2 er sammenhængende og er derfor oplagte til større arrangementer, hvor flere end to hold skal spille på samme tid.

Banen F3 er vores mindste hal og egner sig perfekt til fx børnefødselsdage eller mindre selskaber, hvor man ønsker at spille uforstyrret.

Banen F4 findes ude i vores store hal og derfor ikke opvarmet. Banen er dog perfekt til aktive fodboldelskere, der normalt hurtigt får sved på panden.

Banernes underlag er beregnet til indendørs fodboldsko. Banerne er således ikke beregnet til normale fodboldstøvler med knopper.

Hvad er en minibane?

En minibane er en indendørs bane, hvor I på mindre hold spiller mod hinanden. Oftest spilles der 3 mod 3 eller 4 mod 4 (flere eller færre er også muligt). Hvis I ikke er nok spillere til at fylde den store fodboldbane, så er minibanerne det oplagte valg til en god omgang hyggefodbold.

Vores små fodboldbaner er velegnede til både firmahold, vennegrupper, børnefødselsdage, hyggefodbold eller anden anledning, hvor man ønsker at holde kærligheden til fodbolden lidt ved lige.

Banerne egner sig ud over til fodbold perfekt til fx høvdingbold, stikbold, mini-tennis, yoga eller andre former for boldspil.

Praktisk Information

Trafikalt er det nemt at komme til hallen både i bil og med offentlig transport.
Det er gratis at parkere ved hallen og Ny Ellebjerg Station ligger kun ca. 8 minutters gang fra hallen.