Kunstgræs

Leje af Københavns fedeste
indendørs kunstgræsbane

Lej Hafnia-Hallens 8-mands kunstgræsbane i København, Valby. Vil du have muligheden for at kunne spille på en indendørs kunstgræsbane velegnet til; fodbold, lacross, amerikansk fodbold, ultimate, discgolf og meget mere, så har vi stedet lige til dig. Den indendørs kunstbane er særligt velegnet til leje til aktiviteter i forbindelse med private eller firmarelaterede arrangementer såsom polterabend, fødselsdage firmaevent eller lign.

Priser

5-mands bane
fra
DKK 400-600
  • Hallen i 1 time
  • Mulighed for leje af udstyr
8-mands bane
fra
DKK 600-800
  • Hallen i 1 time
  • Mulighed for leje af udstyr

Specifikationer

Hvad er en kunstgræsbane?

For mange er det nyt at lave aktiviteter på en kunstgræsbane.

En kunstgræsbane minder meget om udendørs græs – den er bare aldrig smattet eller ujævn. Derfor er den perfekt til teknisk træning eller til en dag, hvor det regner kraftigt.

Leje & booking af Hafnia-Kunstgræs

Du kan leje Kunstgræsbanen både som forening, til en polterabend eller som virksomhed til et større arrangement i lidt utraditionelle omgivelser.

*Der vil desuden være mulighed for at leje en halv kunstgræsbane, hvor der spilles på tværs af en halv bane. Størrelse: 40 m x 26 m

Praktisk Information

Den indendørs kunstgræsbane er total 52 m x 40 m og hedder en 8-mandsbane.

Hvis du skal spille fodbold, kan du med fordel iføre dig dine fine nye fodboldstøvler med med knopper. Du kan sagtens benytte almindeligt fodtøj. Stilletter frarådes dog.