EM i Hafnia 2021

EM i fodbold afholdes som mange af jer nok ved for første gang nogensinde bl.a. i Danmark. Danmark spiller sine første tre kampe i den indledende pulje i Parken. København bliver med garanti ramt af fodboldfeber, når vi rammer d. 12/6 og i ugerne frem.

Vi fejrer EM ved at gentage successen fra VM i 2018 – nemlig med én stor fodboldfest for folk i alle aldre. Vi viser ALLE kampe på storskærm i hallen og sørger for at skabe den helt rigtige fodboldstemning undervejs i gennem hele turneringen. Der vil være daglige konkurrencer med fede præmier og vi indretter igen i år en “Fodbold Funzone”, hvor børn og barnlige sjæle kan boltre sig – hvis interessen for fodboldkampene ikke er stor nok til at holde en hel kamp.

Gratis entré

Det er gratis for alle at deltage til arrangementet. Men pga. af den nuværende situation kan vi maksimalt lukke 1000 personer ind pr. kamp. Hver person vil få anvist en nummereret siddeplads i 4 opdelte zoner, så vi blander folk mindst muligt. Så hvis du vil sikker på at få en plads, må du hellere komme i god tid. Vi kan desværre ikke reservere pladser på forhånd.

For at overholde de gældende forsamlingsregler er det ligeledes nødvendigt at lade sig registrere i indgang, så vi ved, hvem der befinder sig i hallen. Det kan dog klares nemt ved at være Hafnia-Medlem ligesom jer. I vil snart få tilsendt en unik QR-kode på mail, som I skal bruge til registrering, når I kommer til fodbold i hallen.

DERFOR – slet ikke QR-koden, når den kommer i din mailboks, hvis du kunne komme ind til arrangementet.

Hvis I kender nogen, som I tænker, I vil have med ind til en af EM-kampene i Hafnia – ja, så bed dem om melde sig ind i god tid. Indmeldelsen kan ske via forsiden på vores hjemmeside www.hafnia-hallen.dk (i øverste højre hjørne). Man vil som voksen KUN kunne komme ind til arrangementet, hvis man ER medlem og HAR et gyldigt coronapas.

Trods dette lidt mere besværlige setup, er vi sikre på, at det bliver rigtig godt.

Danmark spiller første kamp lørdag d. 12/6 kl. 18. Vi håber, vi ses.