Tilhører fremtiden til ketcher og bat?

Idrætsgrene kommer og går, langt de fleste består. De sidste par år har vist sig at tilhøre Padel og nu kommer Pickleball, som et nyt spil med muligheder til at blive en folkesport for unge til de ældre. 

I Hafnia-Hallens dagligdag er ketcher- og batspil en naturlig del af aktiviteterne og vi oplever at der spørges meget ind til de nye batspil. To store nye batspil er kommet for at blive – Padel og pickleball. Det er til skoler, private, foreninger eller bare gode venner som ønsker at være aktive sammen.

 

 

 

Men hvad er Pickleball?

Tjek denne gode video ud, og lær om den hurtigst voksende  sport. 

 
 
 
 
 
Ketcher og batspil skaber stemning

Der er en fed stemning omkring ketcher/bat spil. Det er let tilgængeligt og der er ligelig mulighed for konkurrence og leg. Der er samtidig mulighed for at træne hurtige fødder og få sved på panden, eller bare have semipuls og passe på de sårbare muskler og led. Så det er fed sport der også rummer det ældre segment. 

I den sundhedspolitiske dagsorden er det vigtigt at ældre kan bruge sporten til motion og fællesskab, og her er batsport i særklasse. Både grovmotoriske, finmotoriske og kredsløbet får en tur når battet svinges.

Der er mulighed for at være aktiv med et par gode venner, eller flere i et større set-up. Vi kan holde hele skoleklassen i gang på forskellige niveauer, eller vi kan bare udfordre kæresten om opvasken og den vigtige håneret. 

Netop derfor er ketcher- og batspil centrale i fremtiden idrætsbillede, og Hafnia-Hallen og andre faciliteter skal være gode til at implementere nye muligheder. 

Idrætsfaciliteter skal i dag kunne håndtere mange forskellige dagsordener. Vi skal være det perfekte sted for foreningsliv og skoler. Vi er samtidig en del af en politisk dagsorden, der drejer sig om sundhed, fællesskaber og attraktive byrum. Sidst men ikke mindst er vi en del af et moderne fritidsliv, hvor vi også gerne vil være aktive med vores familie og venner under fleksible forhold. I dette idrætsbillede er ketcher og batsport en fantastisk løsning og jeg tror fremtiden i den grad tilhører ketsjer- og batspil.

Pickleball Nytårsfestival 

I Hafnia-Hallen byder vi i denne weekend velkommen til Pickleball sammen med Pickleball Danmark og Gamma Sport. I fremtiden kan du booke en bane på lige fod med badminton og komme i gang med en fantastisk sport.

Kig forbi Hafnia-Hallen lørdag d. 7. kl. 10 – 15, du kan spille selv, få instruktion eller bare være tilskuer til kampe med nogle af nordens bedste spillere.

Du kan finde begivenheden her.