Valbys Vilde iVærksættere

Iværksætteri kan være en udfordrende, men også spændende rejse, som kræver en masse energi og engagement. Det er en proces, der kræver mod, vedholdenhed og innovation for at lykkes. Og netop disse egenskaber besidder de 12 unge iværksættere bag et nyt og spændende projekt – Reach sodavand!

 

“Mikrovirksomhedens budskab om, at man kan, hvad man vil, skinner tydeligt igennem i deres slogan “You can reach what you want”. Det er også herfra mikrovirksomheden har fundet inspiration til sit navn. Drengene har fra start haft høje ambitioner om at udvikle både unik smag og design.”

Release party i Hafnia-Hallen

I tirsdags afholdte de 12 unge drenge sammen med ‘Mind Your Own Business’ release-party her i Hafnia-hallen. De unge iværksættere havde håbet på 4-500 gæster, men der kom der hele 800 igennem dørene i løbet af denne periode.* Dobbelt så mange som den tidligere tirsdag. 

Her i Hafnia-Hallen, er vi glade for at kunne være til rådighed for arrangementet og det var vigtig for os at vise hvor vigtigt det er at støtte op omkring lokale initiativer. De unge iværksættere lykkedes med at sælge sodavand for hele 18.000 kroner til deres releaseparty. Dette er et superflot resultat!

 De har vist, hvordan man kan tænke uden for boksen og hvordan fem venner kan ‘reach what you want’!  Dette er en fantastisk historie om unge mennesker, der tager initiativ og viser vejen for fremtidens iværksættere.
Vi er altid klar hvis der er brug for en lokation til spændende opgaver og hvor vi kan bakke op om lokalmiljøet.

Vi ønsker dem alt held og lykke med deres projekt og ser frem til at følge deres videre rejse i iværksætterverdenen!

Billeder: Mind Your Own Business

*Dette tal gælder for alle gæster der gik gennem døren til Hafnia-Hallen til den gode fest eller til øvrige aktiviteter.