Hafnia indgår samarbejde med SELECT Sport

Bording Danmark har produceret denne video om samarbejdet og vist de visuelle rammer i hallen. 

Hafnia-Hallen er begejstret for at meddele, at vi nu har indgået et fantastisk samarbejde med SELECT Sport. Dette samarbejde markerer en spændende milepæl for vores institution og giver vores besøgende adgang til produkter af højeste kvalitet og en serviceoplevelse i særklasse.

Hafnia-Hallen og SELECT Sport er meget begejstrede for at begynde denne nye rejse sammen. Dette samarbejde skal være med til at vi kan gøre det sjovt, spændende og inspirerende at komme i Hafnia-Hallen. Vi glæder os til at udfolde dette samarbejde yderligere og se, hvilke utrolige muligheder og resultater fremtiden har at byde på.

Hafnia-Hallens medarbejder besøger SELECT Sports hovedkontor i Glostrup. 

Dette samarbejde og partnerskab mellem Hafnia-Hallen og SELECT Sport er baseret på et solidt fundament af fælles værdier.

Sammenhold og fællesskab:

Både Hafnia-Hallen og SELECT Sport er fast besluttede på at fremme sammenhold og styrke fællesskabet både på og uden for sportsbanen. Vi tror på, at sport har en unik evne til at samle folk og bygge stærke bånd. Vi mener, at dette fællesskab ikke kun er begrænset til konkurrenceøjeblikke, men også er en værdifuld kilde til fritids- og foreningsaktiviteter.

Innovation og udvikling: 

Det vores mål er at være frontløbere inden for vores branche og bidrage til fremskridt og fornyelse. Gennem innovation og udvikling stræber vi efter at levere de bedste faciliteter og produkter til sports- og idrætsbegivenheder, der imødekommer de skiftende behov og forventninger fra vores publikum.

Energi og positiv forandring: 

Vi tror på, at god energi kan være en kraftfuld drivkraft for positiv forandring. Ved at kombinere vores kræfter og ressourcer ønsker vi at inspirere folk til at deltage aktivt i sports- og kulturbegivenheder. Vi ønsker at skabe en entusiastisk og dynamisk atmosfære, der giver folk mulighed for at engagere sig i sund konkurrence og samtidig opleve glæden ved fællesskabet. Vores mål er at fremme sundhed og velvære, så folk føler sig opfordret til at tage del i sportsaktiviteter og kulturelle arrangementer.

Service i høj klasse: 

Gæstetilfredshed og besøgendes oplevelse er af største vigtighed for både Hafnia-Hallen og SELECT Sport. Vi er forpligtet til at levere en førsteklasses serviceoplevelse til alle, der besøger vores faciliteter eller bruger vores produkter. Dette inkluderer alt fra venlig og professionel service til opmærksomhed på detaljer i design og vedligeholdelse af vores faciliteter. Vores mål er at skabe en behagelig og mindeværdig oplevelse for vores gæster, uanset om de deltager i sportsbegivenheder. 

“Stærkt partnerskab med SELECT Sport skaber fremtidige muligheder og bæredygtig udvikling.”

 

Vi kan allerede fornemme, at holdet bag SELECT Sport forstår vores hus og organisation, og det har givet en masse gode ideer og muligheder. De fælles værdier bliver byggestenen for en bæredygtig fremtid og udvikling, som jeg glæder mig til at følge. Select har adresse i Glostrup, så vi er nærmest naboer, og sammen med værdifællesskabet er det på mange måder et fundament for et godt samarbejde” siger Jan Barslev, leder af Hafnia-Hallen. 

 

En af de mange bolde der kan findes på SELECT Sports hovedkontor. 

Om SELECT Sport

SELECT Sport blev grundlagt i 1947 af den danske fodboldlandsholdmålmand Eigil Nielsen. SELECT Sports dedikation og innovative tilgang, har gjort virksomheden til en af verdens førende inden for boldproduktion. SELECT Sport sælger over 3 millioner bolde om året. De producerer desuden et stort udvalg af sportstøj og sportstilbehør, som sælges i mere end 50 lande rundt om i verden. SELECT Sport er også officiel boldleverandør til mange af de bedste fodboldligaer i Europa, herunder den tyske Bundesliga.

 

Om Hafnia-Hallen

Hafnia-Hallen, et unikt rum i Københavns sports- og idrætsscene. Hafnia-Hallen har været dedikeret til at give folk i alle aldre mulighed for at udforske og deltage i en bred vifte af aktiviteter. Vores facilitet er hjemsted for sport og forenings begivenheder og fortsætter med at styrke båndene i vores samfund ved at fremme trivsel og fællesskab.

 

Hafnia-Hallen set ude fra.