Vi har åbent når du holder fri

Ja. Det er god nok. Hafnia-Hallen holder åbent 365 dage om året. Også denne jul og nytår, hvor I har rig mulighed for at kigge forbi i juleferien. Men hvorfor har vi egentlig det, når nu meget af fritidssektoren er lukket ned?

Fysisk aktivitet og sjovkan det hænge sammen? Hvis du spørger os i Hafnia-Hallen, så er vi ikke i tvivl om, at fysisk aktivitet er med til at skabe glæde og gode oplevelser sammen. Der må gerne være lidt på spil, og måske en konkurrence. Så hvorfor ikke have det sjovt sammen med familie og venner, mens man får lidt sved på panden?

Uanset om det er boldspil, ketcherspil eller fysisk træning i Hafnia-Gym, så har vi fantastiske indendørs rammer for at være fysisk aktiv med familien eller naboen både før og efter julemaden. Hvad om vi tænkte i baner af at erstatte de traditionelle æbleskiver og pakkeleg med at finde ud af, hvem der egentlig er familiens ukronede badmintonmester i stedet? 

 

Fællesskabet i centrum

 

Når vi har fri, så dyrker vi andre fællesskaber end i skolen, uddannelse eller arbejde. Det er dejligt at mødes omkring et spil eller en fysisk aktivitet. Det spil med venner, familie eller andre, hvilket giver en fantastisk mulighed for socialt samvær og teamwork. Hvem skal ikke nå at slå far i one on one på basketkurven eller i en 2 v/ 2 match på fodboldbanen.

3. halvleg – også i ferien, og Cafeen i Hafnia-Hallen er ingen undtagelse. Der bliver hygget med varm cacao i sofakrogen i Cafeen eller en kold fadøl. 

Mental velvære kræver også aktivitet

 

”At være flere om det” er ofte den rigtige vej for at skabe nye og sunde træningsvaner, men de skal starte et sted. Så hvad med at hive fat i din nabo eller tag familien i hallen her i juleferien i stedet for at se Love Actually for 14. gang? Og være den, der er med til at opbygge nye, gode rutiner for vores fysiske velvære igennem hele året og særligt igennem vores fridage og ferier, hvor vi i den grad har mulighed for at nyde udbyttet af en svedig omgang. En god film i tv bliver endnu bedre, hvis man har bevæget sig lidt inden.

Aktiviteter i Hafnia er en fantastisk måde at kombinere motion, sjov og socialt samvær på, hvilket gør det populært for mange Københavnere uanset alder, køn og niveau.

Vi holder som nævnt indledningsvist åbent 365 dage om året. Det gør vi, fordi Hafnia-Hallen er det lokale københavnske aktivitetshus, både når vi er mange og når mor lige skal vise sin søn, hvem der bedst i bordtennis. Vi er sikker på, at det gør en forskel og at københavnerne vil svede juledag.

Så op af sofaen og væk fra skærmen – vi ses til en sjov juleferie i Hafnia-Hallen. 

Hafnia-Hallens åbningstider:
d. 23/12 – kl. 8-21
d. 24/12 – kl. 8-15
d. 25/12 – kl. 12-21
d. 26/12 – kl. 8-21
d. 27/12 – kl. 8-21
d. 28/12 – kl. 8-21
d. 29/12 – kl. 8-21
d. 30/12 – kl. 8-21
d. 31/12 – kl. 8-15
d. 01/01 – kl. 12-21
d. 02/01 – kl. 7-23 – Tilbage til normal

Hafnia-Hallen set ude fra.