Fodbold Festival X

🌞 Fodbold Festival X er tilbage! 🌞

Vi er mange, der elsker fodbold.

Og vi er begejstrede for at annoncere, at FodboldfestivalX vender tilbage! Det er tid til at genopleve den magi, passion og glæde, som fodbold bringer med sig. Fodbold er mere end bare en sport. Det er en livsstil. Det er kunst. Det forbinder mennesker på tværs af grænser – i glæde, frustration og sorg. Fodbold skaber sammenhold og danner nye venskaber på tværs af alt.
 
Det bliver en fejring af den store mangfoldighed inden for fodboldverdenen. Vi ønsker at hylde både den traditionelle fodbold og alle de spændende subkulturer, der findes inden for sporten. Uanset om du er til panna, freestyle, Teqball, fodtennis eller beach soccer – så har vi det hele!
 
Under festivalen vil der være en fantastisk blanding af konkurrencer, workshops og masser af muligheder for at lære tricks inden for de forskellige sportsgrene. Du kan forfine dine færdigheder og lære fra de bedste. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil der være noget for enhver fodboldentusiast.
 
Så spark bolden, tag dine venner med, og vær med til at fejre fodboldens genkomst på FodboldfestivalX 2024. Vi glæder os til at se dig der!
 
☀️ Program kommer løbende! ☀️
 
Men vi kan allerede nu afsløre at:
– Fredag aften bliver et 18+ setup, hvor vi samler alle med interesse for fodbold og nicheidrætten omkring.
– Lørdag er for børn og unge.
 
Vi ses! 
Kh Fodbold Festival X & Hafnia-Hallen