BumperFodbold

BumperFodbold

Vil I have et sjovt alternativt til en fodboldkamp, skal I prøve BumperFodbold!
Bumperfodbold

Vil I have et sjovt alternativt til en fodboldkamp, skal I prøve BumperFodbold!

Hvad er Bumperfodbold?

Bumperfodbold er en variation af traditionel fodbold, hvor spillerne bærer store oppustelige bobler, kaldet bumpere, omkring deres overkroppe. Disse bumpere tillader spillerne at støde ind i hinanden, hvilket tilføjer en element af fysisk kontakt og sjov til spillet. 

 

Bumperfodbold er super sjov underholdning for både spillere og tilskuere – da de fleste spillere ligger mere ned, end de står op.

 

Vi har Bumper i disse størrelser: 

Alder på børnebumper: 7 – 12 år

Alder på voksenbumper: 12 år + 

 

Hvad er spillereglerne?

Målet med bumperfodbold er det samme som i almindelig fodbold: at score mål ved at sparke bolden ind i modstanderens mål. Den store forskel er den fysiske kontakt og den uforudsigelige bevægelse, der opstår, når spillere støder sammen under spillet, hvilket gør det til en sjov og energisk aktivitet for både deltagere og tilskuere.

Der vil være en instruktør, som vil stå for afviklingen af fodboldkampen og dermed sørge for introduktion, ind- og udskiftning, score, tidtagning og for god fodboldstemning for alle.

OBS – Der er begrænset banetider på vores normale kunstgræsbane, men der er mulighed for 3 v 3 kampe på vores minibaner.