BungeeBasket

BungeeBasket

Vil I prøve en anden form for styrkeprøve og tovtrækning – skal I prøve BungeeBasket.

BungeeBasket

Vil I prøve en anden form for styrkeprøve og tovtrækning – skal I prøve BungeeBasket.

Hvad er BungeeBasket?

BungeeBasket spilles på en oppustelig bane, hvor to modspillere bliver spændt fast i den samme superstærke elastik. Herefter handler det på tid om at få flest bolde op i kurven – så der skal trækkes til.

BungeeBasket handler om kraft, fart og ikke mindst præcision. Alle på samme hold skal være klar, for de bolde, som ikke lander i kurven, skal samles ind.

BungeeBasket er super sjov underholdning både for spillere og tilskuere – da I vil opleve, hvor intens kampen bliver, og hvor stort konkurrenceelement der egentlig er.

Hvad er spillereglerne?

Vi laver en turnering, hvor I deles op i to hold. Man kæmper mod en direkte modstander fra det andet hold. Kampene bliver afviklet på mellem 3-5 min.
Der vil være en instruktør, som vil stå for afviklingen af BungeeBasketkampen og dermed sørge for introduktion, ind- og udskiftning, score og for god stemning for alle.

Har du lyst til prøve?

Har du lyst til nye udfordringer, så prøv BungeeBasket i Hafnia-Hallen. Eventet egner sig godt til f.eks. børnefødselsdag, polterabend, bødekassefest, afslutningsfest, firmaarrangement, herre-/pigeloge, tøsetur og familiedag m.m.

Kontakt os for et godt tilbud og få mere at vide om de mange muligheder for en sjov og aktiv dag i Hafnia-Hallen.

Tilkøb

Tilkøb er til min. 8 personer

Lasagne + saftevand – 75 kr. pr. pers.

Snacks + saftevand – 45 kr. pr. pers.

Sandwich + saftevand – 55 kr. pr. pers.

Hvis andet ønskes, må det meget gerne specificeres under Kontakt for tilbud.

Priser

Hvis i er flere end 25 deltagere – så kontakt Hafnia-Hallen, så vil vi lave et arrangement der passer til jeres deltagerantal.

Inkluderet i prisen vil der være en instruktør, som vil stå for introduktion af spillet, tidtagning, ind-og udskiftning, score samt sørge for den helt rigtige stemning.