Kontakt for tilbud

  • Kontakt for tilbud

Kontakt for tilbud

Udfyld formularen herunder for et godt tilbud og hør de mange muligheder for en sjov og aktiv dag i sportens og underholdningens tegn. OBS: Hvis I er mere end 40 kan du kontakte os på (+45)91530404 eller skrive en mail på malene@hafnia-hallen.dk.

Kontakt for tilbud (Mødestedet)
Forplejning
Fornavn
Efternavn

Event betingelser

Mad & Drikkevarer

Egen mad og drikkevarer må IKKE medbringes i Hafnia-Hallen – dette skal overholdes. Alt forplejning skal købes igennem vores cafe. Dog er egne vanddunke ok selv at medbringe.

(Fødselsdagskage kan medbringes til børnefødselsdag – I bedes selv huske service til dette samt rydde op efterfølgende)

Booking & Betaling

Mere end 7 dage til arrangement dato:

Bookinger med mere end 7 dage til arrangement-dato er betalingsfristen 72 timer fra bookingtidspunkt. Betalingen foregår via. Hafnia-Hallens Mobilepay nr. 57160, hvor arrangement-type (børnefødselsdag, polterabend etc.) + navn på den der har booket, skal skrives i noter.

Mindre end 7 dage til arrangement dato:

Bookinger med mindre end 7 dage til arrangement-dato er betalingsfristen 3 timer fra bookingtidspunkt. Betalingen foregår via. Hafnia-Hallens Mobilepay nr. 57160, hvor arrangement-type (børnefødselsdag, polterabend etc.) + navn på den der har booket, skal skrives i noter.

Eget ansvar

Som i almindelige sportsgrene kan man komme til skade – og det kan også ske ved vores events. Derfor er det vigtigt at alle deltagere passer på hinanden! I er selv ansvarlige for eventet forløber på den mest fornuftige og hensynsfuld måde, så alle deltagere har det sjovt.

At deltage er på eget ansvar.