StødFodbold

StødFodbold

Vil I have en chokerende sjov fodboldkamp – så skal I prøve Stødfodbold!

StødFodbold

Vil I have en chokerende sjov fodboldkamp – så skal I prøve Stødfodbold!

Hvad er stødfodbold?

I har nu muligheden for at prøve en sjov og anderledes form for fodbold, da spillerne vil blive udstyret med et stødbånd rundt om låret eller læggen. Tilskuerne får tildelt magten til at give den spiller, der skal skyde eller redde bolden, en tilpas omgang strøm. 

Det er således sjovt at være spiller og måske endnu sjovere at være tilskuer. Det er meget nemt at sætte sig ind i – man føler sig magtfuld, når man først står med afsenderen til stødbåndet.

Stødfodbold er super sjov underholdning både for spillere og tilskuere – da de fleste spillere på banen vil rende rundt i frygt for, hvornår det er deres tur til at få et lille chok.

 

Har du lyst til at prøve?

Har du lyst til nye fodboldudfordringer, så prøv stødfodbold i Hafnia-Hallen. Eventet egner sig godt til f.eks. polterabend, bødekassefest, afslutningsfest, firmaarrangement, herre-/pigeloge, tøsetur m.m.

Kontakt os for et godt tilbud og få mere at vide om de mange muligheder for en sjov og aktiv dag i Hafnia-Hallen.

Spilleregler

Vi laver en turnering, hvor I deles op i to hold, og en fodboldkamps varighed er ca. 5 min.

Kampen spilles på vores minibaner, som er en lille fodboldbane, hvor der spilles fire mod fire.

Der vil være en instruktør, som vil stå for afviklingen af fodboldkampen og dermed sørge for introduktion, ind- og udskiftning, score, sikkerhed omkring stødbåndene, tidtagning samt sørge for god fodboldstemning for alle.